Felszólítjuk a Fidesz közeli magyar milliárdosokat, fideszes politikusok megtollasodott rokonait, és egyéb fideszes szerencselovagokat, hogy ajánlják fel a vagyunk 10 %-át a koronavírus elleni küzdelem céljára, és a magyar egészségügy megsegítésére.

Ugyanis nekik a társadalmi felelősségvállalás tekintetében élen kell járniuk, ha már az adófizető magyar polgárok jóvoltából az Orbán-kormány immár 10 éves országlása alatt halmozták fel a vagyonuk jelentős részét:

Mészáros Lőrinc: 407 milliárd forint / 40,7 milliárd forint

Szíjj László: 207 milliárd forint / 20,7 milliárd forint

Garancsi István: 63 milliárd forint / 6,3 milliárd forint

Emőri Gábor: 58 milliárd forint / 5,8 milliárd forint

Orbán Ráhel és Tiborcz István: 45 milliárd forint / 4,5 milliárd forint

Varga Károly: 43 milliárd forint / 4,3 milliárd forint

Paár Attila: 33 milliárd forint / 3,3 milliárd forint

Scheer Sándor: 28, 3 milliárd forint / 2,8 milliárd forint

Matolcsy Ádám: 10 milliárd forint / 1 milliárd forint

Jászai Gellért: 9,3 milliárd forint / 930 millió forint

Barkász Sándor: 9 milliárd forint / 900 millió forint

Amennyiben a fentiekben megnevezett milliárdosok eleget tesznek a felhívásunknak, akkor máris rendelkezésre fog állni a világjárvány elleni harc támogatására, és a magyar egészségügyi ellátó rendszer fejlesztésére 92 milliárd 230 millió forint.

Mindezen felül, ha az Orbán-kormány a „rendkívüli migrációs nyomás” kezelésére kiutalt közel 30 milliárd forintot, valamint a kormánypropagandára elkülönített 150 milliárd forintot hozzáadja a Fidesz közeli milliárdosok adományához, rögvest lesz 272 milliárd 230 millió forint, amit a magyar polgárok élete, egészsége, és jóléte érdekében lehet elkölteni.

Sőt, ha követendő példát mutat Habony Árpád, Rogán Cecília, Vajna Tímea, Sarka Kata, Porkoláb Gyöngyi, Homlok-Mészáros Ágnes, Mészárosné Kelemen Beatrix, és a többi, kevésbé ismert, de annál gazdagabb NER mágnás, akkor máris rendelkezésre fog állni a világjárvány elleni harc támogatására, és a magyar egészségügyi ellátó rendszer fejlesztésére sok-sok 100 milliárd forint.

Ezáltal rögvest meglesz az a 600 milliárd forint, ami miatt az Orbán-kormány különadókat vetett ki, és megsarcolta az önkormányzatokat is.