Orbán kerítését minden további nélkül földig kell rombolni, mert kizárólag csak arra való, hogy a Fidesz sötét politikai manipulációit szolgálja, viszont maga Orbán Viktor bevallása szerint sem alkalmas a migránsáradat megállítására.

Ugyanis a minap „aprócska” zavar támadt a bevándorlás elleni gyűlöletpropagandában, amikor Orbán azzal magyarázta a meleg baráti viszony ápolását a háborús bűnös török diktátorral, hogy (idézet Orbántól): „Törökország nélkül nem lehet megállítani az Európába irányuló migrációt”.

Micsoda logikai bukfenc! Az elmúlt években éppen ennek ellenkezőjét harsogta sok 100 milliárd forintból a kormány propagandája, nevezetesen, hogy Orbán kerítése megvédi Magyarországot (és egész Európát) a menekültek milliós hordáitól, és migránskaravánjaitól.

Ezzel Orbán kerítésének (eddig is igencsak kétes) létjogosultsága végleg megdőlt, éppen itt az ideje, hogy maga a kerítés is ledőljön, és eltűnjön végre-valahára ez a szégyenletes, gyalázatos szimbóluma a NER agymosó népámításának.

Sajnálatos módon a többi ellenzéki párt is részese lett ennek a sötét propagandának, mert évek óta mélyen hallgatnak Orbán kerítéséről, attól tartva, hogy a kerítés elleni fellépésükkel csökkenne a támogatottságuk. Hiszen - fájó ezt kimondani – számos ellenzéki szavazó is bedőlt a Fidesz gyűlöletkampányának, és engedte magát megvezetni, hogy Orbán kerítésére szüksége van Magyarországnak a határai védelméhez.

A valóságban Orbánt kizárólag a politikai haszonszerzés vezérli, ezért gáncsolja minden erejével az európai határőrség tervét, mely felállítana egy 10 ezer fős készenléti alakulatot. Árulkodó, hogy Orbán még a „Migráncs” kampány előtt lelkesen támogatta az európai határőrségről szóló javaslatot, sőt, annak idején a Fidesz európai parlamenti képviselői igennel szavaztak ebben az ügyben.

Mert amíg áll a kerítés, addig fenn lehet tartani a „tömeges bevándorlás okozta” válsághelyzetet, és gátlás nélkül lehet riogatni a magyar polgárokat a menekülthordákkal, és a migránskaravánokkal.

1989-ben ezen a napon több 100 ezer ember rohanta meg a berlini falat, és kezdte meg lebontani az elnyomás, a diktatúra, és a zsarnokság sötét szimbólumát.

Magyarország szintén 30 évvel ezelőtt megnyitotta a határzárat, és a vasfüggöny leomlott.

Most pedig Orbán újabb falakat emeltet, kerítéseket építtet, kordonokkal záratja le Budapest utcáit, hogy már ne csak a menekülteket rekessze rácsok mögé, hanem a magyar polgárokat is.

Ha valamiért, hát ezért kell ledönteni Orbán kerítését.