A Fidesz havi 60 ezer forintos fizetségért akar felbérelni egyetemistákat arra, hogy a hallgatótársaik között terjesszék az Orbán-kormány propagandáját.

A Fúzió Ösztöndíj Programnak nevezett kormánypárti agitátor-képzőt a Szövetség az Új Nemzedékért Alapítvány szervezi, melyet Ágh Péter hozott létre (fideszes országgyűlési képviselő, a Fidelitas volt elnöke), és a kuratórium első elnöke Cser-Palkovics András volt (Székesfehérvár fideszes polgármestere). A kuratórium jelenlegi elnöke Fazekas Csilla, a Fidelitas központi irodájának vezetője. Sőt, az alapítvány székhelye a Fidesz Lendvay utcai székházába van bejegyezve.

A fideszes agymosónak jelentkező egyetemistáknak véleménycikkeket kell írniuk, rendezvényeket kell szervezniük, és minden lehető módon közvetíteniük kell az Orbán-kormány propagandáját az egyetemeken a hallgatótársaiknak.

A Fidesznek a kommunista diktatúra legsötétebb korszakát idéző módszere minden jóérzésű magyar polgár számára egyértelműen gyomorforgató, és teljességgel tűrhetetlen.