A 2 millió agymosott Fideszes szavazón kívül nincs élő ember ezen a földön, aki elhiszi, hogy Mészáros Lőrinc a saját erejéből (és eszéből) lett alig 10 év alatt Magyarország egyik leggazdagabb oligarchája.

Az egykori felcsúti gázszerelő „csodaszámba menő” meggazdagodása már 2006-ban kezdetét vette, de a pénztárgép igazán 2010 óta kezdett eszeveszetten csengeni.

Orbán Viktor hatalomra kerülésével Mészáros a magyar milliárdosok legfelsőbb kasztjába emelkedett, cégei pedig évről évre egyre több, és több állami megrendelést zsebelnek be, sok-sok 100 milliárd forintnyi értékben. Nem is beszélve az Európai Uniós alapokból származó ropogós euró milliókról.

Mészáros cégbirodalma Orbán 7 éve tartó országlása alatt irdatlan méretűre nőt elképesztően rövid idő alatt, és jelenleg közel 70 milliárd forintos tőkeállománnyal bír. Ennek az „üzleti fenoménnek” a meghökkentő sikerét kiválóan példázza, hogy csak az elmúlt 6 hónapban (!!!) a cégbirodalmának a tőkeállománya 45 milliárd (!!!) forinttal gyarapodott.

Ugyan Mészáros őrzi a kasszát, de mindenki pontosan tudja, hogy kiknél lehet a kulcsa.